Digitale druk voor interieurdecoratie

Ontdek alle manieren waarop u met de digitale printoplossingen van EFI hoogwaardige en gepersonaliseerde decoraties kunt realiseren, met een hoge winstmarge

De markt voor interieurdecoraties biedt volop kansen voor bedrijven die signage en display graphics aanbieden.

Architecten en interieurontwerpers zoeken innovatieve en functionele printoplossingen die niet alleen praktisch zijn, maar ook uitzonderlijke esthetische en creatieve mogelijkheden bieden zodat ze precies kunnen inspelen op de wensen van de klant voor interieurdecoratie.

Profiteer op briljante wijze van de kansen die deze groeiende markt biedt met de digitale printoplossingen van EFI™

Indrukwekkende wandbekleding

Produceer gepersonaliseerde wandbekleding met de grootformaat LED roll-to-roll-printers van EFI. Maak boeiende texturen, knallende kleuren, hippe motieven en meer dankzij meerlagige druk met witte en transparante inkt op tal van wandbekledingsmaterialen voor UV-druk.


Meer informatie over het gebruik van de EFI Pro 32r+ roll-to-roll-printer voor behangtoepassingen.

Schitterende houtvloeren en luxe vinyltegels

Print prachtige houtnerven en kleurverlopen, beelden met een hoge resolutie en levendige kleuren rechtstreeks op houten oppervlakken met EFI Cubik industriële digitale inkjetprinters. Hiermee hebt u de mogelijkheid om massief en bewerkt hout digitaal te beitsen en decoreren met minerale inkt. 


De EFI VUTEk® Q5r LVT digitale printer die specifiek is ontworpen voor de markt van luxe vinyltegels (LVT) maakt het mogelijk om direct op verzoek te produceren en biedt een onbeperkt kleurengamma voor lange productiegangen, korte aangepaste gangen of eenmalige ontwerpverzoeken.


Meer informatie over het gebruik van EFI Cubik-printers voor houtdecoratie.


Kom meer te weten over het gebruik van de EFI VUTEk Q5r-LVT en digitale vloerproductie.

Spectaculaire prints voor horeca- en woninginrichting

Produceer snel en efficiënt schitterende, digitaal gedrukte stoffen en andere gepersonaliseerde decoraties met de softsignageprinters met kleursublimatie van EFI. Deze printers bieden snelheden op productieniveau en uitzonderlijke beeldkwaliteit. U kunt er rechtstreeks mee drukken op tekstiel of transferpapier voor het maken van decoratieve items als hoofdborden, gordijnen, douchegordijnen, tafelkleden en nog veel meer.
 


Meer informatie over de EFI VUTEk FabriVU 340i+ softsignageprinter met inline fixatie.

.